Kleuren en vormen zijn mijn inspiratie

 

Een aquarel is altijd een uitdaging. Het effect van het water blijft verrassen en de mogelijkheden van de ontstane patronen zijn eindeloos. Mijn voorkeuren gaan uit naar culturele en vaak kleurrijke afbeeldingen.

Met acrylverf werk ik veelal abstract op doek of op paneel. Ik verwerk op gevoel veel materiaalsoorten. De combinatie van zand, hout, schelpen, papier, stof, touw, plastic, karton, steen en folie geeft heel verrassende effecten.

Veel van mijn creativiteit kan ik ook kwijt in de diverse mozaïektechnieken.  De mix van materialen en de vele kleurcombinaties zijn voor mij een enorme inspiratie. Zo zoek ik naar glassoorten, porselein, tegels en serviesgoed om dit alles te verwerken tot een bijzonder kunstwerk.    

Inmiddels heb ik mijn eigen atelier in Capelle aan den IJssel waar ik met veel plezier mijn ideeën uitwerk en mijn technieken verder probeer te ontwikkelen.

Als lid van de Kunstkring Capelle, de Krimpener Kunstwaard en de Kunstkring Alexander Rotterdam neem ik deel aan de vele jaarlijkse activiteiten.

Mijn werk is te huur en te koop bij Kunstuitleen Capelle.

Regelmatig toon ik mijn werk op exposities en kunstmarkten in het hele land en maak schilderijen en mozaïekwerkstukken in opdracht. Ook geef ik regelmatig workshops aan zowel volwassenen als kinderen.